Autoreclame

Reclame op uw bedrijfsauto is een uitstekende manier om de aandacht te vestigen op uw producten of diensten.

Met name voor het werven van nieuwe klanten is autoreclame een onmisbaar product.
Autoreclame is bij uitstek geschikt om uw naamsbekendheid te vergroten.

Totaal Reclame Emmen denkt daarom ook graag mee, over hoe uw bedrijfsauto het visitekaartje van uw bedrijf kan worden.Dit kan op vele manieren met opvallende kleuren, tot foto’s van uw product.

Daarom komen wij ook graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Drukwerk

Hoge Kwaliteit
Kwalitatief drukwerk is een vak op zich. Iedereen kan met een laserprinter of een kleine offset pers drukwerk printen of drukken. Vele locale drukkerijen hebben eigen offset persen, waar uw flyers, briefpapier, visitekaartjes en enveloppen op gedrukt worden. Kwalitatief goed, maar daar betaal je dan ook een prijs voor. Wij van Totaal Reclame Emmen doen het anders. Wij investeren niet in apparatuur, want wij willen de hoogst haalbare kwaliteit, tegen de beste prijs. Wij realiseren dit door een leveranciers constructie. Vele begrippen zijn hiervoor te noemen, maar de beste is Print Management. Wij selecteren voor elk product de beste leverancier, die de hoogste kwaliteit levert tegen de scherpste prijs, Deze leveranciers beschikken over de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur.
Uw drukwerk zal dus zeker opvallen.

Scherpe Tarieven
Doordat we geen personeel nodig hebben die achter de persen moeten staan, schoonmakers die de apparatuur schoonmaken en geen grondstoffen als papier en inkt nodig hebben, besparen we al een hoop kosten, wat direct ten gunste komt van uw prijs. Maar we gaan nog een stap verder. Doordat u en vele andere klanten uw drukwerk door ons laten verzorgen, ontstaat er een groot volume aan drukwerk. Hiermee kunnen wij onze leveranciers onder druk zetten, wat resulteert in kortingen en volume afspraken. Het is dan ook niet meer dan eerlijk, dat deze korting direct verrekent wordt met de prijs die u betaalt voor het drukwerk.

Buitenreclame, binnenreclame en bewegwijzering

Valt uw gebouw op?
Zien bezoekers in een oogopslag dat ze op de juiste verdieping zijn? Totaal Reclame Emmen is specialist in binnen- en buitenreclame. Winkels, ziekenhuizen en kantoorgebouwen maken we herkenbaar, zichtbaar en vindbaar met
 stijlvolle blikvangers. Gevelreclame, digital signage en bewegwijzering die uitdrukt: ‘Dit zijn wij’.

Beter zichtbaar, zichtbaar beter!
Uw identiteit is ons vertrekpunt. Die vertalen we in signing die uw organisatie beter zichtbaar maakt. En dat doen we zichtbaar beter. TRE staat voor kwaliteit in ontwerp, uitvoering en afwerking. In elk detail van uw gebouw –binnen of buiten–
 herkennen bezoekers en medewerkers de eigen stijl en sfeer van uw organisatie.

Buitenreclame, binnenreclame en bewegwijzering:
* Bewegwijzering van Totaal Reclame Emmen toont waar je moet zijn.
* Gevelreclame van Totaal Reclame Emmen geeft gebouwen een gezicht.
* Binnenreclame van Totaal Reclame Emmen maakt uw gebouw vertrouwd.

Digital signage van Totaal Reclame Emmen informeert uw bezoekers meteen.
We denken graag in alle fasen en tot in detail met u mee. We regelen ook alles. Van concept tot montage.

Totaal Reclame Emmen – Dat zie je direct!

Huisstijl ontwikkeling

Geef uw bedrijfscommunicatie een boost door uw huisstijl te laten ontwerpen door Totaal Reclame Emmen. Een huisstijl die feilloos aansluit bij de uitstraling van uw onderneming is van groot belang.

Wij weten als geen ander dat het belangrijk is dat uw huisstijl aansluit bij uw bedrijf of organisatie en voor herkenning moet zorgen. Uiteraard moet ook de beoogde doelgroep zich aangesproken voelen.

Daarom stelt Totaal Reclame Emmen de juiste vragen om uw bedrijf, organisatie, doelgroep, doelstelling én wensen volledig in kaart te brengen.

Pin It on Pinterest